EXPOSICIONS - COL·LECCIONISME - CONFERÈNCIES - CORAL - TALLERS I CURSOS - AVISOS - HEMEROTECA
 
 
 
Vols fer-te soci ?
 
Grup Rauxa


GRUP RAUXA - Altres informacions

 

UNA BONA INTERPRETACIÓ.-

 

Quan veig una bona interpretació en el cine, sincerament em trastorna completament. Ja sé que en el cine és fan vàries filmacions d’una mateixa escena per curta que sigui, i s’agafa la que més bé queda, cosa que no es pot fer en el teatre, però encara que sigui així quan hi ha una bona interpretació l’admiro, em transporta, envejo aquella interpretació, em sento identificat, la visc intensament, m’agradaria poder-la representar, viure-la, sentir intensament aquella situació, interpretar amb intensitat el que està dient, transmetre els sentiments d’aquell personatge amb la intensitat adequada.

 

Tot això per poder-me sentir viu, i per poder sentir les emocions del personatge i finalment per tenir aquella satisfacció d’haver sentit els sentiments del personatge  i haver-los transmès al públic.

 

Sincerament fer-te teus aquests sentiments, poder-los sentir, tenir aquell moment de compenetració del que ha de sentir aquell personatge, crear-lo i fer-lo teu, viure’l intensament, transportar-te, no ser tu sinó aquella persona que un guionista ha inventat i ha escrit i que tel fas teu, ja no ets tu ets una altra persona que has creat a través d’un guió. Tens la satisfacció de ser una altra persona a dalt de l’escenari, una persona diferent a com ets tu, dolenta, bona, ridícula, innocent, malvada, egoista, sincera, etc. etc., dóna igual, l’important per un actor es transformar-te en una altra persona que a dalt l’escenari et permet.

 

Tens necessitat de ser aquella persona, amb uns altres sentiments, fer-los teus i representar-los. És excitant, de quan en quan tens necessitat d’endinsar-te en els sentiments d’algun personatge que algú ha escrit perquè sigui interpretat. A vegades penso que es com una droga. Si és així benvinguda sigui.

 

Francesc Fàbregas (3-9-2011)